به گفته دانشمندان، این غذاهای رایج می‌توانند روند پیری را به طور طبیعی کند کنند

۲ بازديد
مطالعه جدیدی نشان می‌دهد که غذاهای گیاهی حاوی ترکیبات طبیعی به نام متیل آداپتوژن‌ها، با کاهش پیری اپی ژنتیکی مرتبط هستند.

◽️ این مطالعه نشان داد که مصرف بیشتر غذاهای متیل آداپتوژن مانند زردچوبه، رزماری، سیر، انواع توت‌ها، چای سبز و چای اولانگ، با کاهش قابل توجه‌تر سن اپی ژنتیکی مرتبط است. این اثرات حتی پس از تنظیم تغییرات وزن و سن بیولوژیکی اولیه نیز باقی ماندند که نشان می‌دهد این غذاها تأثیر مستقیمی بر نشانگرهای پیری سلولی دارند.

 ◽️این یافته‌ها استراتژی مبتنی بر غذا را برجسته می‌کنند که ممکن است به کاهش پیری اپی ژنتیکی و حمایت از سلامت طولانی مدت کمک کند.

اگر دنبال هوشمند کردن خونت هستی و نمیدونی چقدر هزینه شه روی قیمت هوشمندسازی خانه کلیک کن بهت بگم
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.