آیا خوردن سوشی خطرناک است؟

۲ بازديد
ترکیبات سوشی شامل ماهی، جلبکی Nori، برنج، زنجبیل، واسابی، ترب معمولی، پودر خردل و رنگ سبز است. ماهی حاوی پروتئین، امگا۳، ویتامین ها و مواد معدنی است. جلبکی Nori دارای خواص ضدالتهاب و ضدسرطان است. برنج حاوی کربوهیدرات و ویتامین B است. زنجبیل خواص ضدسرطان، کاهنده چربی خون، و ضدمیکروب دارد.

◽️استفاده از ماهی خام در سوشی ممکن است خطراتی ناپذیر را به همراه داشته باشد، از جمله انتقال باکتری ها، انگل ها و ویروس ها، که می تواند به مشکلات جبران ناپذیری منتهی شود.

◽️تهیه سوشی بهداشتی بسیار حائز اهمیت است برای جلوگیری از انتقال بیماری‌ها، به ویژه از ماهی خام. نگهداری ماهی‌ها در دمای مناسب و بهداشت فردی تهیه‌کننده از عوامل کم‌کننده خطر میکروب‌ها است.

برای درد گردن به کدوم دکتر مراجعه کنیم؟ روی کلمه بهترین دکتر برای دیسک گردن کلیک کن تا بهت بگم
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.