چهارشنبه ۳۰ آبان ۰۳ | ۱۰:۴۹
۲ بازديد
ترکیبات سوشی شامل ماهی، جلبکی Nori، برنج، زنجبیل، واسابی، ترب معمولی، پودر خردل و رنگ سبز است. ماهی حاوی پروتئین، امگا۳، ویتامین ها و مواد معدنی است. جلبکی Nori دارای خواص ضدالتهاب و ضدسرطان است. برنج حاوی کربوهیدرات و ویتامین B است. زنجبیل خواص ضدسرطان، کاهنده چربی خون، و ضدمیکروب دارد.
◽️استفاده از ماهی خام در سوشی ممکن است خطراتی ناپذیر را به همراه داشته باشد، از جمله انتقال باکتری ها، انگل ها و ویروس ها، که می تواند به مشکلات جبران ناپذیری منتهی شود.
◽️تهیه سوشی بهداشتی بسیار حائز اهمیت است برای جلوگیری از انتقال بیماریها، به ویژه از ماهی خام. نگهداری ماهیها در دمای مناسب و بهداشت فردی تهیهکننده از عوامل کمکننده خطر میکروبها است.
برای درد گردن به کدوم دکتر مراجعه کنیم؟ روی کلمه بهترین دکتر برای دیسک گردن کلیک کن تا بهت بگم
◽️استفاده از ماهی خام در سوشی ممکن است خطراتی ناپذیر را به همراه داشته باشد، از جمله انتقال باکتری ها، انگل ها و ویروس ها، که می تواند به مشکلات جبران ناپذیری منتهی شود.
◽️تهیه سوشی بهداشتی بسیار حائز اهمیت است برای جلوگیری از انتقال بیماریها، به ویژه از ماهی خام. نگهداری ماهیها در دمای مناسب و بهداشت فردی تهیهکننده از عوامل کمکننده خطر میکروبها است.
برای درد گردن به کدوم دکتر مراجعه کنیم؟ روی کلمه بهترین دکتر برای دیسک گردن کلیک کن تا بهت بگم